Usein kysyttyä

Workshopit ovat tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut taiteen tekemisestä, eli ne ovat avoimia kaikille, niin aloittelijoille kuin kokeneemmille maalausharrastajille.

Workshoppimme on pääsääntöisesti suunnattu aikuisille, mutta myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita aikuisen seurassa (poikkeuksena Paints and Wine & Collage and Wine -workshopit, jotka ovat K-18).

Uutuutena meiltä löytyy PAINTS!- workshop, joka on samalla teemalla kuin huippusuosittu Paints and Wine -workshoppimme, mutta ilman viiniä.

Mitään aikaisempaa kokemusta taiteen tekemisestä ei tarvitse olla. Workshopeissamme painottuu maalaamisen ilo ja kokemuksellisuus, unohtamatta asiantuntevaa ohjausta, jonka vuoksi kaikkien on helppo osallistua mukaan!

Voit ilmoittautua workshoppeihimme täältä. Sieltä voit valita mieluisan workshopin, sekä itsellesi sopivan ajan ja päivämäärän.

Workshop-maksu suoritetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitovaa (katso lisätietoja workshop-ehdoista). Kaikki taidetarvikkeet sekä essut/suojatakit sisältyvät hintaan. Paikan päältä löytyy viinilasit, sekä viinipullon avaaja. HUOM! Viini ja virvokkeet ovat omakustanteisia.

Workshoppien kesto vaihtelee teeman mukaan. Esimerkiksi Paints and Wine -workshopin kesto on kaksi tuntia, Paints and Galaxies -workshopin kesto on kaksi ja puoli tuntia. Lisätietoja kurssien kestosta löytyy workshoppien kuvauksissa.

Kertaluontoisten workshoppien lisäksi järjestämme myös pidempikestoisia taidekursseja, jotka jatkuvat 3-6 kertaa. Lisätietoja workshop-tarjonnasta verkkokaupasta.

Kurssien ohjaajina toimii kuvataidepedagogit ja Paints and Friendsin perustajat Iisa, Lisa, Rosa ja Ulrika. Ohjaajat saattavat vaihdella workshop-kohtaisesti.

Workshopit järjestetään toimitiloissamme Helsingissä, osoittessa Torkkelinkatu 1, katutaso.

Tiloissamme on kaksi erillistä maalaussalia, joissa workshoppeja järjestetään. Tiloista löytyy myös asiakas wc, sekä jääkaappi.

Huomioithan, että varaus on sitova, ostettuja paikkoja ei palauteta eikä lunasteta takaisin. Jos olet estynyt osallistumaan workshoppiin, johon olet ilmoittautunut, voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle. Osallistumista ei voi vaihtaa toiselle päivälle eikä toiseen workshopiin.

Mikäli osallistujamäärä workshoppiin on alle neljä henkilöä, niin workshoppia ei järjestetä. Tästä ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Meiltä löytyy essuja/suojatakkeja työskentelyn ajaksi. Huomioithan, että mikäli maalia joutuu vaatteisiin, se ei tekstiiliin kuivuessaan lähde helposti pois, joten pukeuduthan sen mukaan.

Workshoppeihimme et tarvitse omia työvälineitä. Workshop-maksu kattaa kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit.

Voit myös ostaa meiltä taidetarvikkeita kotiin, löydät ne verkkokaupasta tai suoraan toimitilastamme.

Myös viinilasit löytyvät paikan päältä!

Workshopin jälkeen saat oman työsi mukaan, mutta jos haluat, voit jättää sen myös tiloihimme kuivumaan ja noutaa sen sovitusti kahden viikon sisällä. Huomioithan että jos taulun maalikerros on paksu, se ei välttämättä ehdi kuivua workshopin aikana.

Poikkeuksena on akryylikaato-workshopin työt, jotka tarvitsevat kuivumisaikaa yli vuorokauden. Varauduthan hakemaan akryylikaatomaalauksesi myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Säilytämme kuivuneita töitä 2 viikkoa maalaamisesta.

Ilmoitamme viikon aukioloaikamme Instagramissa ja Facebookissa tai voit vaihtoehtoisesti laittaa meille viestiä tai soittaa numeroon 050 5423311 ja tiedustella olemmeko paikalla sinulle sopivana ajankohtana. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: paintsandfriends@gmail.com.  Hakemisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa meille.

Johtuen workshoppien ja yksityistilaisuuksien vaihtelevista ajankohdista ja aikatauluista olemme hyvin vaihtelevasti paikalla, pääsääntöisesti kuitenkin tiistai-lauantai-iltaisin klo 17-20 välillä.

Toimitilamme sijaitsevat Torkkelinkadun alkupäässä Hämeentieltä katsottuna, tie on loiva ylämäki. Sisääntulon edessä on korotettu tasanne ja oviaukoissa on pienet karmit. Tiloissa ei ole inva-wctä.

Meiltä saa palvelua myös englanniksi ja ruotsiksi! Ohjaamme avoimet workshopit pääsääntöisesti suomeksi, mutta jos mukana on englannin- tai ruotsinkielisiä osallistujia, voimme tarvittaessa ohjeistaa heitä englanniksi tai ruotsiksi. Yksityistilaisuuksia voimme järjestää myös kokonaan englannin- tai ruotsinkielisinä.

Lisäämme uusia päivämääriä jatkuvasti verkkokauppaamme. Pyrimme lisäämään aina kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin uusia workshoppeja. Ei siis hätää, jos kaikki ovat hetkellisesti loppuunmyytyjä, lisää päiviä on aina tulossa <3

Tällä hetkellä jonotuskyselyitä tulee paljon ja suuren kysynnän vuoksi emme pysty ottamaan jonoon varauksia. Vapautuneet paikat ilmoitamme aina somekanavilla.

Meiltä löytyy paikan päältä viini- ja kuohuviinilaseja sekä pullonavaaja. Mukaan tarvitset vain lasin täytettä.

Olemme kiinni sunnuntaisin ja maanantaisin. Tarkemmat viikokohtaiset aukioloajat löytyvät Instagram- ja Facebook- kanaviltamme, joka viikon alussa.

Yksityistilaisuuden pystyy varaamaan suoraan sivuiltamme ajanavarauskalenteristamme. Voit varata 1-24 henkilön tilaisuuden kolmesta eri huonevalikoimasta. Yksityistilaisuuden hinnasto löytyy myös "Varaa yksityistilaisuus" osiosta.