Usein kysyttyä

Workshopit ovat tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut maalaamisesta! Workshoppeihin ovat tervetulleet aloittelijoille kuin kokeneemmatkin maalaajat.

Workshoppimme on pääsääntöisesti suunnattu aikuisille, mutta myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita aikuisen seurassa (poikkeuksena Paints and Wine, joka on K-18).

Mitään aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla. Workshopeissamme painottuu maalaamisen ilo ja kokemuksellisuus, unohtamatta asiantuntevaa ohjausta, jonka vuoksi kaikkien on helppo osallistua mukaan! Ohjeistamme aina alkuun yhteisesti värien sekoituksen ja käytön sekä näytämme eri työvälineiden käytön.

Voit ilmoittautua workshoppeihimme täältä. Sieltä voit valita mieluisan workshopin, sekä itsellesi sopivan ajan ja päivämäärän.

Workshop-maksu suoritetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitovaa (katso lisätietoja workshop-ehdoista). Kaikki taidetarvikkeet sekä essut/suojatakit sisältyvät hintaan. Paikan päältä löytyy viinilasit, sekä viinipullon avaaja. HUOM! Viini ja virvokkeet ovat omakustanteisia.

Workshoppien kesto vaihtelee teeman mukaan. Esimerkiksi Paints and Wine -workshopin kesto on kaksi tuntia, Paints and Galaxies -workshopin kesto on kaksi ja puoli tuntia. Lisätietoja kurssien kestosta löytyy workshoppien kuvauksissa.

Kertaluontoisten workshoppien lisäksi järjestämme myös pidempikestoisia taidekursseja, jotka jatkuvat 3-6 kertaa. Lisätietoja workshop-tarjonnasta verkkokaupasta.

Kurssien ohjaajina toimii kuvataidepedagogit ja Paints and Friendsin perustajat Iisa, Lisa, Rosa ja Ulrika. Ohjaajat saattavat vaihdella workshop-kohtaisesti.

Workshopit järjestetään toimitiloissamme Helsingissä, osoittessa Torkkelinkatu 1, katutaso.

Tiloissamme on kolme erillistä maalaussalia, joissa workshoppeja järjestetään. Tiloista löytyy myös asiakas wc, sekä jääkaappi.

Huomioithan, että varaus on sitova, ostettuja paikkoja ei palauteta eikä lunasteta takaisin. Jos olet estynyt osallistumaan workshoppiin, johon olet ilmoittautunut, voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle tai siirtää osallistumisesi toiseen ajankohtaan.

Mikäli osallistujamäärä workshoppiin on alle neljä henkilöä, niin workshoppia ei järjestetä. Tästä ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Meiltä löytyy essuja/suojatakkeja työskentelyn ajaksi. Huomioithan, että mikäli maalia joutuu vaatteisiin, se ei tekstiiliin kuivuessaan lähde helposti pois, joten pukeuduthan sen mukaan.

Workshoppeihimme et tarvitse omia työvälineitä. Workshopin hinta kattaa kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit.

Voit myös ostaa meiltä taidetarvikkeita kotiin, löydät ne verkkokaupasta tai suoraan toimitilastamme.

Myös viinilasit löytyvät paikan päältä!

Workshopin jälkeen saat oman työsi mukaan, mutta jos haluat, voit jättää sen myös tiloihimme kuivumaan ja noutaa sen sovitusti kahden viikon sisällä. Huomioithan että jos taulun maalikerros on paksu, se ei välttämättä ehdi kuivua workshopin aikana.

Poikkeuksena on akryylikaato-workshopin työt, jotka tarvitsevat kuivumisaikaa yli vuorokauden. Varauduthan hakemaan akryylikaatomaalauksesi myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Säilytämme kuivuneita töitä 2 viikkoa maalaamisesta.

Ilmoitamme viikon aukioloaikamme Instagramissa ja Facebookissa maanantaisin tai voit vaihtoehtoisesti laittaa meille viestiä tai soittaa numeroon 050 5423311. Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: paintsandfriends@gmail.com.  Hakemisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa meille.

Johtuen workshoppien ja yksityistilaisuuksien vaihtelevista ajankohdista ja aikatauluista olemme hyvin vaihtelevasti paikalla, pääsääntöisesti kuitenkin tiistai-perjantai 16-19 ja lauantaina päivisin.

Toimitilamme sijaitsevat Torkkelinkadun alkupäässä Hämeentieltä katsottuna, tie on loiva ylämäki. Sisääntulon edessä on korotettu tasanne ja oviaukoissa on pienet karmit. Tiloissa ei ole inva-wctä.

Meiltä saa palvelua myös englanniksi ja ruotsiksi! Ohjaamme avoimet workshopit pääsääntöisesti suomeksi, mutta jos mukana on englannin- tai ruotsinkielisiä osallistujia, voimme tarvittaessa ohjeistaa heitä englanniksi tai ruotsiksi. Yksityistilaisuuksia voimme järjestää myös kokonaan englannin- tai ruotsinkielisinä. Ilmoitathan aina ennakkoon millä kielellä haluat ohjauksen!

Lisäämme uusia päivämääriä jatkuvasti verkkokauppaamme. Pyrimme lisäämään aina kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin uusia workshoppeja. Ei siis hätää, jos kaikki ovat hetkellisesti loppuunmyytyjä, lisää päiviä on aina tulossa <3

Tällä hetkellä jonotuskyselyitä tulee paljon ja suuren kysynnän vuoksi emme pysty ottamaan jonoon varauksia. Vapautuneita paikkoja tulee suurimmaksi osaksi viime hetken peruutuksista ja näistä ilmoitamme aina somekanavilla, josta sen voi napata se, joka pääsee nopeallakin varoitusajalla paikalla.

Meiltä löytyy paikan päältä viini- ja kuohuviinilaseja sekä pullonavaaja. Mukaan tarvitset vain lasin täytettä.

Olemme kiinni sunnuntaisin ja maanantaisin. Tarkemmat viikokohtaiset aukioloajat löytyvät Instagram- ja Facebook- kanaviltamme, joka viikon alussa.

Yksityistilaisuuden pystyy varaamaan suoraan sivuiltamme ajanavarauskalenteristamme. Voit varata 1-24 henkilön tilaisuuden kolmesta eri huonevalikoimasta. Yksityistilaisuuden hinnasto löytyy myös "Varaa yksityistilaisuus" osiosta.

Virike-edulla maksaminen: Varatessasi paikan workshoppiin käytä koodia virike. Otamme vastaan Edenredin, Smartumin, epassin ja Eazybreakin virike-etuja. Maksu suoritetaan heti workshopin alussa paikan päällä workshopin hinnan mukaan.