Usein kysyttyä

Olemme kiinni sunnuntaisin ja maanantaisin. Tarkemmat viikokohtaiset aukioloajat löytyvät Instagram- ja Facebook- kanaviltamme tiistaisin.

Huomioithan, että varaus on sitova, ostettuja paikkoja ei palauteta eikä lunasteta takaisin. Jos olet estynyt osallistumaan workshoppiin, johon olet ilmoittautunut, voit luovuttaa paikkasi toiselle henkilölle. Sairastapauksessa voit siirtää osallistumisesi sähköpostitse ja saat meiltä koodin, jolla voit itse tehdä varauksen sinulle sopivaan ajankohtaan (lisää päivämääriä ja workshoppeja on tulossa myyntiin mikäli workshopit ovat loppuunmyytyjä). Ilmoitathan siirron yhteydessä tilausnumerosi/ nimesi, jolla näemme ostotapahtuman. Koodilla varattuja paikkoja ei siirretä toistamiseen.

Mikäli osallistujamäärä workshoppiin on alle neljä henkilöä, niin workshoppia ei järjestetä. Tästä ilmoitamme henkilökohtaisesti sähköpostitse.

Näin osallistut mukaan maksaessasi virike-edulla: Varatessasi paikan workshoppiin tai maalauskurssille käytä koodia virike. Otamme vastaan Edenredin, Smartumin ja epassin virike-etuja (setelit, kortit sekä mobiilimaksut). Koodilla varaat ja varmistat itsellesi paikan workshoppiin. Maksu suoritetaan heti workshopin alussa paikan päällä workshopin hinnan mukaan.

Voit myös jakaa maksusi eri maksuvälineiden välillä: osan virike-edulla ja osan vaikka omalla kortilla. Jakaessasi maksun, varaa paikkasi koodilla virike ja maksu suoritetaan workshopin alussa virike-eduilla sekä maksukortilla.

Helpottaaksesi maksua paikan päällä varmistathan, että sovelluksesi on päivitetty sekä sinulla on virikesaldoa jäljellä. Jos olet varannut paikkasi koodilla virike, mutta saldoa ei olekaan, voit maksaa osallistumisesi maksukortilla paikan päällä workshopin hinnan mukaan.

Ilmoitathan kuitenkin aina mikäli haluat perua tai siirtää osallistumisesi, myös virike-edulla maksaessasi.

Virike-etua ei voi käyttää lahjakortteihin.

Lisäämme uusia päivämääriä jatkuvasti verkkokauppaamme. Pyrimme lisäämään aina kahdeksi kuukaudeksi eteenpäin uusia workshoppeja. Ei siis hätää, jos kaikki ovat hetkellisesti loppuunmyytyjä, lisää workshoppeja on aina tulossa <3 Lisäämme päivämääriä pian!

Yksityistilaisuuden pystyy varaamaan suoraan sivuiltamme ajanavarauskalenteristamme. Voit varata ryhmällesi sopivan tilaisuuden kolmesta eri huonevalikoimasta. Yksityistilaisuuden hinnasto ja ehdot löytyy myös "Varaa yksityistilaisuus" osiosta.

Varausvahvistukset saattavat mennä myös roskaposti- tai muut- kansioon, tarkistathan myös ne :)

Voit peuuttaa yksityistilaisuuden sähköpostitse tai soittamalla meille.

Workshopin voi perua veloituksetta kaksi viikkoa ennen sovittua ajankohtaa. Tämän jälkeen meistä riippumattomista syistä peruuntuneesta workshopista veloitamme 300€. No show- varauksista ja peruutuksista, jotka tulevat alle 24 tuntia ennen varattua tilaisuutta, veloitamme workshopin kokonaishinnan (100%) erillisellä laskulla. Yksityistilaisuuden voi kuitenkin siirtää veloituksetta toiseen ajankohtaan.

Tällä hetkellä jonotuskyselyitä tulee paljon ja suuren kysynnän vuoksi emme pysty ottamaan jonoon varauksia. Vapautuneita paikkoja tulee suurimmaksi osaksi viime hetken peruutuksista ja näistä ilmoitamme aina somekanavilla, josta sen voi napata se, joka pääsee nopeallakin varoitusajalla paikalla.

Meiltä löytyy paikan päältä viini- ja kuohuviinilaseja sekä pullonavaaja. Mukaan tarvitset vain lasin täytettä.

Olemme suunnitelleet kokonaisuudet joihin esimerkiksi viinin nautiskelu erityisesti sopii ja siksi Paints and Wine sekä Abstrakti tekstuurimaalaus massalla - workshoppeihin on erikseen mainittu omien juomien tuominen.

Voit kuitenkin ottaa myös muihinkin workshoppeihin mukaan juomia nautittavaksi :)

Lapset ovat myös tervetulleita maalaamaan aikuisen seurassa! Myös lapsi ostaa silloin osallistumisen ja oman paikan workshoppiin. Meiltä löytyy erikseen myös "Akryylikaato lapsen kanssa" workshop, joita järjestetään hieman harvemmin.

** Poikkeuksena Paints and Wine workshopit (K-18). Ja huomioithan, että Alkoholimusteista- ja ohentimista lähtee voimakas haju, joka ei sovi herkille. Saattaa aiheuttaa väsymystä ja huimausta.

Tilausvahvistukset saattavat mennä myös roskaposti- tai muut- kansioon, tarkistathan myös ne :)

Lahjakortit ja muut tilausvahvistukset saattavat mennä myös roskaposti- tai muut- kansioon, tarkistathan myös ne :)!

Valitettavasti meillä on käytössä vain sähköinen lahjakortti, jonka voi ostaa verkkokaupastamme.

Workshopit ovat tarkoitettu jokaiselle, joka on kiinnostunut maalaamisesta! Workshoppeihin ovat tervetulleet aloittelijoille kuin kokeneemmatkin maalaajat.

Workshoppimme on pääsääntöisesti suunnattu aikuisille, mutta myös lapset ja nuoret ovat tervetulleita aikuisen seurassa (poikkeuksena Paints and Wine, joka on K-18).

Mitään aikaisempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvitse olla. Workshopeissamme painottuu maalaamisen ilo ja kokemuksellisuus, unohtamatta asiantuntevaa ohjausta, jonka vuoksi kaikkien on helppo osallistua mukaan! Ohjeistamme aina alkuun yhteisesti värien sekoituksen ja käytön sekä näytämme eri työvälineiden käytön.

Voit ilmoittautua workshoppeihimme täältä. Sieltä voit valita mieluisan workshopin, sekä itsellesi sopivan ajan ja päivämäärän.

Workshop-maksu suoritetaan kokonaisuudessaan ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoittautuminen on sitovaa. Kaikki taidetarvikkeet sekä essut/suojatakit sisältyvät hintaan. Paikan päältä löytyy viinilasit, sekä viinipullon avaaja. HUOM! Viini ja virvokkeet ovat omakustanteisia.

Workshoppien kesto vaihtelee teeman mukaan. Esimerkiksi Paints and Wine -workshopin kesto on kaksi tuntia, Paints and Galaxies -workshopin kesto on kaksi ja puoli tuntia. Lisätietoja kurssien kestosta löytyy workshoppien kuvauksissa.

Kertaluontoisten workshoppien lisäksi järjestämme myös pidempikestoisia taidekursseja, jotka jatkuvat 3-6 kertaa. Lisätietoja workshop-tarjonnasta verkkokaupasta.

Kurssien ohjaajina toimii kuvataidepedagogit ja Paints and Friendsin perustajat Iisa, Lisa, Rosa ja Ulrika. Ohjaajat saattavat vaihdella workshop-kohtaisesti.

Workshopit järjestetään toimitiloissamme Helsingissä, osoittessa Torkkelinkatu 1, katutaso.

Tiloissamme on kolme maalaussalia, joissa workshoppeja järjestetään. Tiloista löytyy myös asiakas wc sekä jääkaappi.

Meiltä löytyy essuja/suojatakkeja työskentelyn ajaksi. Huomioithan, että mikäli maalia joutuu vaatteisiin, se ei tekstiiliin kuivuessaan lähde helposti pois, joten pukeuduthan sen mukaan.

Workshoppeihimme et tarvitse omia työvälineitä. Workshopin hinta kattaa kaikki tarvittavat työvälineet ja materiaalit. Halutessasi voit ottaa mukaan myös omia välineitä.

Voit myös ostaa meiltä taidetarvikkeita kotiin, löydät ne verkkokaupasta tai suoraan toimitilastamme.

Myös viinilasit löytyvät paikan päältä!

Workshopin jälkeen saat oman työsi mukaan, mutta jos haluat, voit jättää sen myös tiloihimme kuivumaan ja noutaa sen kahden viikon sisällä. Huomioithan että jos taulun maalikerros on paksu, se ei välttämättä ehdi kuivua workshopin aikana.

Poikkeuksena on akryylikaato-workshopin työt, jotka tarvitsevat kuivumisaikaa yli vuorokauden. Varauduthan hakemaan akryylikaatomaalauksesi myöhemmin sinulle sopivana ajankohtana. Säilytämme kuivuneita töitä kaksi viikkoa maalaamisesta.

Ilmoitamme viikon aukioloaikamme Instagramissa ja Facebookissa tiistaisin. Hakemisesta ei tarvitse erikseen ilmoittaa meille.

Johtuen workshoppien ja yksityistilaisuuksien vaihtelevista ajankohdista ja aikatauluista olemme hyvin vaihtelevasti paikalla, pääsääntöisesti kuitenkin tiistai-perjantai 16-19 ja lauantaisin 12-17.

Valitettavasti tilamme eivät ole täysin esteettömät. Olemme katutasossa ja sisäänkäynnin edessä on porrasaskelma.

Meiltä saa palvelua myös englanniksi ja ruotsiksi! Ohjaamme avoimet workshopit pääsääntöisesti suomeksi, mutta jos mukana on englannin- tai ruotsinkielisiä osallistujia, voimme tarvittaessa ohjeistaa heitä englanniksi tai ruotsiksi. Yksityistilaisuuksia voimme järjestää myös kokonaan englannin- tai ruotsinkielisinä. Ilmoitathan aina ennakkoon millä kielellä haluat ohjauksen!

Pidempikestoiset maalauskurssit alkavat yleensä syyskaudella (syys-lokakuussa) sekä keväällä (helmi-maaliskuussa). Välillä julkaisemme myös tiiviimpiä ja lyhyempiä kokonaisuuksia myös pitkin vuotta :)